The Model graph does not show elementary flows

Post Reply
Christo P
Posts: 22
Joined: 08 May 2014 16:46

The Model graph does not show elementary flows

Post by Christo P » 26 Mar 2016 01:42

Hi folks,
I created a process that contains several input flows (elementary, waste and product). These flows are correctly listed in the “Inputs/Outputs” Tab of the process Editor. When a product system has been generated from that process, and then the Model graph activated, it does not show the elementary flows. The following pictures illustrate that:
Image
Image
Image
Image

I am working with ELCD database. Can someone explain this situation.

Thanks in advance.
Chris P

aciroth
Posts: 750
Joined: 09 May 2010 23:28

Re: The Model graph does not show elementary flows

Post by aciroth » 26 Mar 2016 14:12

Yes I can ;)
in short: the model graph does not show the elementary flows as they are not useful for connecting processes.
Best,
Andreas

Christo P
Posts: 22
Joined: 08 May 2014 16:46

Re: The Model graph does not show elementary flows

Post by Christo P » 27 Mar 2016 23:06

Thanks Andreas,
I didn't know that detail, but how could I?
Any way, as talking about the Model graph, I am asking myself when to prefer "System process" instead of "Unit process" when using the the option "Build supply chain". When defining a process (in a model), the modeler does not specify the type of the process as "unit" or "system" one. Please, say some words on this subject.
Thanks,
Chris P

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest