All the impact analysis results are zero

Post Reply
Ron2328
Posts: 1
Joined: 29 Mar 2018 00:45

All the impact analysis results are zero

Post by Ron2328 » 29 Mar 2018 02:56

Hi there,
Is there anyone knows why my impact analysis results are all zero ?
Attachments
}~1~5PGH0Q639PN{@CIX9]0.png
}~1~5PGH0Q639PN{@CIX9]0.png (12.97 KiB) Viewed 911 times
%6{KZX%}AFB_1~Z6[0PP~XV.png
%6{KZX%}AFB_1~Z6[0PP~XV.png (43.16 KiB) Viewed 911 times
9Y97KWE_0$NL8[7VX7]VEPQ.png
9Y97KWE_0$NL8[7VX7]VEPQ.png (45.48 KiB) Viewed 911 times

aciroth
Posts: 750
Joined: 09 May 2010 23:28

Re: All the impact analysis results are zero

Post by aciroth » 04 Apr 2018 10:15

Hm this could have various reasons, e.g.,
- your product system (does not have emissions or resource depletion for some categories)
- not the fitting LCIA method pack (ecoinvent LCIA for non ecoinvent database)
- a database that does not contain elementary flows (such as OEKOBAUDAT).
Not all of your impact analysis results are zero, but all are below zero it seems from your picture. You would need to provide more details if you want a more specific reply, but maybe you can also figure out yourself.
Best wishes,
Andreas

Frida Hermansson
Posts: 8
Joined: 27 Feb 2013 15:21

Re: All the impact analysis results are zero

Post by Frida Hermansson » 06 Apr 2018 16:34

Hej

I have the same problems for some of my processes in my product system, I tried follow your suggestions above but cannot find whats wrong. This is only for two of the processes in the product system (also, these do not show any impacts when running calculations of these separately, not even inputs of for example" diesel, burned in agricultural machinery | diesel, burned in agricultural machinery | APOS, U" show any impacts in these processes).

Any suggestions on how to solve this?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest